2008. október 16., csütörtök

A Sunrider szingapúri gyára megkapta az AVA Elismerő oklevelét.

Napjainkban sok cég termékeiről nem tudjuk, sőt fogalmunk sincs, hogy hol gyártják.Igaz?
Azt pedig, hogy milyen körülmények között, milyen higéniás szabályokat tartanak be pláne nem tudjuk.Ki az, aki ilyen szempontok szerint hallott már valamilyen elismerésről kedvenc élelmiszerének a gyártójáról.Pl a kenyere, szalámija,csokija, szörpje gyártójáról?Elvétve talán.

Bevallom, ezen még nem gondolkodtam el és gondolom, hogy, mivel nem ez a megszokott,nincs is ilyen elvárás nagyon a fejekben.Inkább csak a rémhírekre kapjuk fel a fejünket:alkalmi hentesüzem kutyaürülékkel, hamisított paprika stb...

Ezért nagyon büszkén tudósítok a Sunrider számtalan díja közül a legutolsóról, melyet különösen nagyra értékelek, mert egy Szingapuri elismerés.Miért?
Mert férjem dolgozott már Szingapurban és mindig elhűlve hallgattuk beszámolóit arról, hogy milyen tisztaság van ebben az országban és milyen szigorú büntetések járnak egész kis vétségért a köztisztaság ellen.Pl nem lehet rágózni, főleg eldobni, mert közmunkára ítélnek, ha elkapnak.

Szóval ezek után el tudom képzeni, hogy ez a mostani elismerés elég jó bizonyíték arra, hogy a Sunriderben valóban különleges minőségű termékek készülnek! Nyugodtak lehetünk nem derül ki holnap után valami turpisság! :)



A Sunrider szingapúri gyára megkapta az AVA Elismerő oklevelét.
A Sunrider szingapúri gyára nemrég az AVA (Növény - és Állategészségügyi Hatóság)"A" osztályú elismerésében részesült, ami azt jelenti, hogy gyárunk az élelmiszertisztaság, -higiénia és feldolgozás kategóriákban kiváló minősítést kapott a 2006-2007-es periódusban.


A díjat Mr. Mah Bow Tan, a Nemzeti Fejlesztésért felelős miniszter adta át a 2008. július 18-án a Grand Copthorne Waterfront Hotelben megrendezett AVA díjátadó vacsoráján.


Ebben az elsimerésben azok az élelmiszergyártó üzemek részesülnek, akik 2 egymást követő évben "A" osztályú minősítést kapnak. A Sunrider szingapúri gyára 2000-ben indult működése óta már az ötödik egymást követő évben nyerte el ezt a kiváló minősítést.


Ezt megelőzően a Sunrider szingapúri gyára már 2008-ra is elnyerte az AVA "A" osztályú minősítését, mellyel kilencedik alkalommal kapta meg e rangos kitüntetést. Az értékelés az alábbi szempontok alapján történt:

1. Gyár tisztasága
2. Gyár rendezettsége
3. Élelmiszer-higiénia
4. Személyzeti higiénia
5. Alkalmazottak továbbképzése
6. A gyár további teljesítménye


Ez a kiemelkedő minősítés kiváló eredmény a Sunrider szingapúri gyárának, amelyik közel 27 millió dolláros ( kb. 18.8 millió USA dollár) befektetéssel indult el, és méltán büszke a csúcstechnológiával felszerelt létesítményeire, többek között az Ázsiában legnagyobb porlasztva-szárító toronyra. Az AVA elismerése is bizonyítja a Sunrider rendíthetetlen elkötelezettségét, hogy a legjobb márkás termékeket állítsa elő.


1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kétségtelen, ilyen nincs másik, úgyhogy nagyon meg kell becsülni a SR-t! :)
Besze Anna