2008. október 16., csütörtök

A Sunrider ‘bemutatta az izmait’ az izgalmat a 2008-as Arnold Sport Fesztiválon



A Sunrider ‘bemutatta az izmait’ az izgalmat a 2008-as Arnold Sport Fesztiválon
A Sunrider International volt a fő szponzora a február 29. és március 2. között az Ohio-i Colombusban megrendezett idei Arnold Sport Fesztiválnak. A háromnapos esemény célja, hogy népszerűsítse a "sport hétvégéjét és az egészséges életmódot". A világ legnagyobb "multi-sport fittness hétvégéjén" több mint 17,000 sportoló vett részt 37 sporteseményen, köztük 12 olimpiai sportágon. Az eseményen, amelynek Arnold Schwarzenegger kaliforniai kormányzó volt a társ rendezője, több mint 150,000 sport- és fittnessrajongó vett részt. A rendezvény három helyszínen zajlott: a Colombus Konferencia Központban, a Veterans Memorial-ban és a Nemzeti Arénában. Ebben az évben ünnepelte a Fesztivál központi eseménye — az Arnold Classic — melyet a világ legtekintélyesebb testépítő versenyei között tartanak számon, a 20. évfordulóját.


A kíváló kínai élsportolók bemutatkozásának pénzügyi támogatása volt az egyik ok, amiért a Sunrider 2006-ban támogatni kezdte az Arnold Sport Fesztivált. A Sunrider büszke, hogy ebben az évben szponzorálta Zhang Jie-t és csapattársát Lu Changliang-ot, a kínai Súlyemelő Szövetség junior súlyemelő bajnokait. A verseny során mindkét élvonalbeli sportoló elkápráztatta a közönséget teljesítményével.


A fesztivál fénypontja az Arnold Fitness Expo, amely felsorakoztatta a legújabb táplálkozás-kiegészítő termékeket, fitness programokat, és gyakorlatilag mindent, ami az egészséges életmód körébe tartozik. A folyamatos színpadi szórakoztató műsorok mellett ebben az évben 650 kiállító is részt vett a rendezvényen. A helyszín tökéletes környezetet biztosított, hogy a résztvevők megismerjék a Sunrider Internationalt - a nemzetközi vállalatot, amely világszerte több mint 25 éve áll sikeresen az "Egészség és Jólét" szolgálatában. A Sunrider képviseletében John Teng észak-amerikai értékesítési igazgató vett részt a rendezvényen, a Független Üzlettulajdonosok pedig lelkesen mutatták be a Sunrider üzleti lehetőségét és a temékeket.


Ez az év különleges, hiszen a Sunrider nem csak az egyik szponzora volt az Arnold Sport Fesztiválnak, hanem az amatőr testépítő versenyen is képviseltette magát John Teng részvtelével, aki szoros küzdelemben az 5. helyet szerezte meg a váltósúlyú csoportban. John elmondta, hogy fantasztikus élmény volt a verseny és a Sunnrider® termékek fontos szerepet töltöttek be a felkészülése során: “ Erre a bemutatóra az étrendem kiegészítésére csak a Sunrider egyedülállóan formulázott "ételeit" használtam, melyek a saját, gyógyszeripari minőségű gyártósorainkon, a legjobb minőségben készülnek.”


John Teng így összegezte a felejthetetlen élményt: “Megtiszteltetés, hogy a Sunrider szponzorként és versenyzőként is részt vehetett az Arnold Sport Fesztivál különleges évfordulóján, és örömmel várjuk a folytatást az elkövetkezendő években.”

Nincsenek megjegyzések: