2008. október 30., csütörtök

Miért pont most kezdd el a Sunrider üzletedet építeni?

Kétféle ember van,

aki retteg és elszenvedi a pénzügyi válság majd a gazdasági válság következményeit

és, aki előveszi a józan eszét és körülnéz, megoldást keresve és jobban él, mint a válság előtt!

Te hova akarsz tartozni?

BOB & KAY GOSHEN

Néhány hete Magyarországon járt amerikai szponzorunk Bob Goshen és téma volt a válság és a Sunrider üzlet lehetősége közötti összefüggés.

Most tényleg nem lehet azt mondani:

Persze, idejött Amerikából valaki és fogalma se lehet, hogy itt, nálunk milyen más és nehéz a helyzet, nehogy aztán megmondja a tutit!

Most, ahogy elmesélte,- és ezt nem vitatja senki-, az egész világon kutya egy helyzet van, így az USA ban is. Ez a világválság Szakértők elmzik az okokat ,találgatják a jövőt. Abban mindenki egyetért, hogy ha a pénzügyi válság enyhül is, a következmény, a gazdasági válság elkerülhetetlen, vagyis lesz munkanélküliség,szegénység...

Hallgasd meg az alábbi linken az inforadió riportját

http://inforadio.hu/sound.phtml?a=/audio/6648/info664877.mp3&i=QWxicmVjaHQgT3R08yBhIG11bmthbulsa/xsaXPpZ3L1bA==

Miért nem kell egy Sunrideresnek izgulnia ebben a helyzetben sem és miért lenne érdemes sokaknak elgondolkozni a Sunrider által kínált lehetőségen?

Erről beszélt Bob Goshen.

1.A Sunrider International nincs a tőzsdén

2.Saját beruházásaihoz nem vett fel hitelt

3.Az árakat és a jutalékokat tartott $ árfolyamon számolja(1 éve nem emelt árat és a jutalék kifizetése is egy árfolyamon történik)

4.A komplett üzleti rendszer és a nemzetközi kiterjedése stabilitást ad.

5.Nincs elbocsátás:)

6.Egyre nagyobb igény van erre az önállóan,akár otthonról végezhető,korlátlanul növelhető, határok nélküli üzletformára,

7.Kis befektetéssel, kockázat nélkül elkezdhető és a professzionális háttérrel és segítséggel hamar komoly jövedelmet lehet elérni

8.A kor legprosperálóbb üzletágában , a wellness-iparban működik

9.És a leglényegesebb, hogy bárki meg tudja csinálni,mert olyan egyszerű!

Tényleg csak át kellene gondolni mindenkinek,hogy megérné-e?

Lecserélni otthon a sampont,fogkrémet,tusfűrdőt,testápolót, arcápolót,érdemes lenne-e inni a Sunrider világhírű,finom italát az eddig fogyasztott ital helyett, ha ezért komoly jövedelmet utalnának minden hónapban kétszer a számlájára és bónuszként megkapná az egészséget, szépséget, fittséget ingyen!

Nehéz lenne ezt megcsinálni bárkinek? Enni, inni, kenni !:) Elképzelhető, hogy mindenki ismer öt ,olyan embert, akinek van valamilyen problémája és szeretne jól élni?Utánozni majom szokás, de itt megéri, mert csak le kell másolni egymást!

Nem nehéz!Nem nehéz!

Nehezebb szegénynek lenni és bizonytalanságban lenni!

Akik már elkezdték már most megtapasztalták a Sunrider által nyújtotta biztonságot és pozitív jövőképet, akik pedig még eddig vártak, azoknak azt javaslom,hogy ne hagyják ki, és kérjenek minél hamarabb információkat a SR üzleti lehetőségről!




Nincsenek megjegyzések: