2008. október 16., csütörtök

A Sunrider Korea részt vett a "2008 Szöul Franchise" kiállításon

A Sunrider Korea részt vett a "2008 Szöul Franchise" kiállításon
A Sunrider Korea részt vett a "2008 Szöul Franchise" kiállításon, mely 2008. augusztus 21-23. között Szöulban került megrendezésre a COEX kiállítótermében. A Franchise Szöul 1995-ös alapítása óta folyamatosan növekszik, napjainkra a legnagyobb franchise kiállítássá nőtte ki magát Koreában. A háromnapos eseményen a Sunrider hét üzleti vezető csoportja együtt működtette a Sunrider standját, ahol a franchise-elven működő üzleti lehetőséget mutatták be az odalátogatóknak.


A kiállítóterem egész területén feltűntek a Sunrider reklámtáskák, bizonyítékul arra, hogy a Sunrider kiállítóhelye a legnépszerűbb standok egyike volt. A Sunrider standját folyamatosan érdeklődő látogatók vették körül, akik jobban meg kívánták ismerni a vállalatot és a kíváló kereseti lehetőséget.


Ez a kiállítás kiváló alkalom volt arra, hogy a nagyközönségnek bemutassa a Sunrider franchise-szerű üzleti lehetőségének előnyeit, és új Független Üzlettulajdonosok csatlakoztatásával növelje eladási csatornáit. Az esemény a Sunrider márkanév ismertségét is növelte, amit Dr. Chen is folyamatosan kiemel, mint a Sunrider sikerének egy lényeges elemét.


Nincsenek megjegyzések: