2008. február 21., csütörtök

Anita , a sunrideres kismama:a terhesség nem betegség!



Anita 2 hét múlva szül.Kisfia lesz, Lampert Gergőnek fogják hívni a kis trónörököst!
A napokban meglátogattam őket, és láthatóan nagyon boldogok voltak párjával, Árpival.
A boltjukban találkoztunk, mert Anita teljes gőzerővel dolgozik, sőt, még az utolsó hétre is vállalt lakásfelmérést.(függönyök,belső dekorációk tervezésével és kivitelezésével foglalkoznak).

No, azért, csak óvatosan!-mondtam aggodalmasan, mire Ő:
A terhesség nem betegség!Főleg egy Sunrideresnek! Jót nevettünk és koccintottunk, stílusosan egy kulacs sunrider teával!

Hát, igen,valószínű, magamból indultam ki, hiszen, amikor én terhes voltam(22 és 17 éve) bizony sok-sok kellemetlen élményem volt. Az első négy hónap egy rémálom volt, hányás,vérzések,kórház,vashiány,elhízás, ezért irigylem a sunrideres kismamákat, akik kivétel nélkül élményként élik meg a babavárást.

Anita már lassan 3 éve rendszeres fogyasztója a Sunridernek, igazi elkötelezettje a regeneráció filozófiájának és ezzel a Sunrider termékeknek.A teát itta(tisztítás) és az alapprogramot ette(táplálás) és természetesen a kozmetikumokat is sunrideresre cserélte.
A baba "tervszerűen "érkezett és Anita, teljesen nyugodt volt, mert tudta, hogy mindent megtett testének tisztaságáért és energiájáért.

Elgondolkodtató, hogy manapság , elismerten, a fogamzóképesség gyászos statisztikákat mutat a nők és férfiak esetén is.Dr Dorogi Éva szokta mondani:Régen a nők védekeztek és mégis "bajba estek", ma meg a Káli Intézetbe járnak.Nem lehet, hogy az élet természettörvénye érvényesül, hogy egyre kevesebb ember szervezete alkalmas a "szaporodásra"?Talán, van valami összefüggés a mérgezett, agyonhajszolt energiátlan életstílussal?

Anita, attól kezdve, hogy megtudta, babát vár, különösen odafigyelt dolgokra és átgondolta,mire van szüksége a babának és neki.Mi az, amitől tartanak a kismamák és mitől akarja megóvni Ő is magukat.

Tudta, hogy, amit eszik azt eszi a baba is, tehát odafigyelt az étkezésére, a Sunrider étkezési tanácsait (füzet) jól tudta alkalmazni,számára nagy segítség volt.

Fontos volt az is,hogy a baba ne kapjon olyan vitaminokat, amelyek szintetikusak és vaspótlókat sem akart a hagyományos módon bevenni. A vitaminokat a Sunrider Vitafruit gyümölcskoncentrátumával vette magához, a vasat és más fontos ásványi anyagokat az Evergreen és Metabalans, növénykoncentrátummal pótolta.Ezek, mivel a növények erősen sűritett változatai (még csak nem is kivonatok) nem okoztak neki gyomorfájást,székrekedést és még fel is szívódtak.Minden lelete végig kiváló volt.

A külső is fontos, nem muszáj "elfolyni" egy terhesség alatt, nincs szükség ilyen áldozatra.
Anita tele volt(és van) energiával,volt ereje mozogni ,tornázni és figyelt arra,hogy a terhességi csíkokat elkerülje megfelelő bőrápolással.Végig használta a sunrideres kozmetikumokat:a testápolót(ezzel kente a kritikus helyeket) és az arcápolásban fontos volt a rendszeres tisztítás és az Exeptional nappali krémmel a foltosodás megakadályozása. Semmilyen vegyszeres kozmetikumot és fogkrémet nem használt, hiszen abból a baba is kapott volna.

Anita üdvözöl mindenkit és ígéri,hogy hamarosan a kis Gergőt is megmutatja , rendszeresen beszámol a fejlődéséről és arról, hogyan válik Gergőből egy új generációs sunrideres emberke!

Sok kismama és anyuka van közöttünk, akik a Sunriderrel hasonlókat éltek át és babájukat már ezzel a felfogással terelgetik veszélyes korunkban.Kérlek Benneteket, írjatok a tapasztalataitokról, küldjetek fényképeket! Osszátok meg élményeiteket velünk: a volt, lesz és jelenlegi kismamákkal!

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Te lelkes Életmód-tréner!

Szívesen olvasom a naplódat,mindig jókedvre derít. Tényleg tele vagy energiával.

puszi

Zsóka

Névtelen írta...

....hát igen, tényleg nem betegség.Ezért talán jobb is lenne várandósságnak hívni,ahogy teszik ezt ma már egyre többen.És a SR filozófiájához is közelebb áll ez a kifejezés.

Hajni
aquanatal(szülésre felkészítő vízi mozgásforma várandósoknak)és babaúszás oktató

Névtelen írta...

Szovátiné Öri Noémi vagyok, 2006. nyara óta használom a Sunrider termékeket. Akkor voltam várandós a kisfiammal, aki 2006. novemberében született. A terhesség és a szoptatás ideje alatt végig ittam a Calli teát, a Fortune Delight-ot, és használtam a Suncare-t. Én ennek tudom be, hogy a kisfiam most 16 hónapos, és még egy téli megfázáson kívül még soha nem volt beteg, és a szoptatás ideje alatt hasfájással sem kínlódtunk. A megfázást is hamar átvészeltük hála az Alfa 20 kapszulának, amit szétszedve beleöntöttem az ételeibe. Kisfiam 3 hónapos kora óta heti kétszer jár bébi úszásra és még soha semmi gondunk nem volt belőle. A szülést követő vitaminhiányt is, ami hajhullást, fáradékonyságot okozott, sikerült hamar helyre állítani a Sunrider-nek köszönhetően.(Vitafruit,Evergreen,VitaSpray) Most második gyermekünkkel vagyok várandós, és továbbra is fogyasztom a Sunrider termékeket, és remélem, hogy most is megúszunk mindenféle egészségügyi problémát. Minden kismamának és kisgyermekes anyukának csak ajánlani tudom a Sunrider termékeket.