2008. november 13., csütörtök

Mi jut eszedbe a videóról?

Egy rövid animációs filmre bukkantam a youtuben.Elgondolkoztatott.De nem akarom elárulni a lényeget. Állj meg egy pillanatra és magad miatt írd meg nekem,hogy Neked mi jutott eszedbe róla, szerinted mit akar a film üzenni? Ki ne hagyd! Jön a folytatás,meglepetés!

http://www.youtube.com/watch?v=9l-YYqjhVi4

6 megjegyzés:

Névtelen írta...

Minden csak hozzáállás kérdése...
Gondolataink teremtő erejével mindenre képesek lehetünk,ha valóban akarjuk. Ugyanúgy megteremthetjük magunknak a rosszat, a kellemetlent (itt a filmen a légyinvázió), mint a jót, és szépet.(virágzó fák)
Hát akkor már nem érdemesebb pozitív gondolatokkal élnünk? Persze ez is attól függ, hogy ki mit akar valójában....
Hajni

Névtelen írta...

Ha hirtelen indulatból akarod megoldani a problémáid akkor egy problémából 100 lesz,de ha nyugodt vagy amikor szembesülsz egy problémával,akkor a problémák is megoldódnak maguktól.

Névtelen írta...

A legeslegelső gondolataimat írtam le. De abszolút tetszik Balázs megjegyzése, egyetértek vele!Vajon hány olyan lesz még, amit "sajnálni fogok", hogy nem nekem jutott az eszembe...? :-)
Hajni

Névtelen írta...

Nekem az jutott az eszembe, hogy nem küzdeni kell a "problémák" ellen, hanem megtanulni együtt élni velük, és belátni, hogy valójában nem is problémák ezek, hanem eszközök egy magasabb cél eléréséhez, és igazából ezek teszik széppé az életünket. Egyszóval élvezni kell az utazást, nem csak a révbe érésről álmodozni.
Besze Anna :)

Székely Ibolya írta...

Sokan kérdezték,nekem mi a véleményem:
Ha változást akarsz,ne a rosszat írtsad, a jót teremtsd!
Eddig csak ez vált be.:)

Névtelen írta...

Mi jut eszembe a videóról? ÉN magam. Hogy milyen hülye alak vagyok. Hogy ahelyett, hogy megszelidíteném a problémát, össze-vissza vagdalkozom és exponenciálisan növekednek a gondok… Hmmm… Jó volt, köszi.Ildikó