2008. november 24., hétfő

Annának vannak álmai,a Sunrider lehetőség ezek megvalósítására

Nagy öröm, hogy a Sunrideres Független Üzlettulajdonosok között egyre több a fiatal,huszonéves, sőt középiskolás üzletépítők is vannak.
Néhány évvel ezelőtt a Sunrider jobban hasonlított egy teaklubhoz, negyventől fölfelé, hiszen a termékek bűvöltek el mindenkit és a gyógyulás vagy az egészség fentartása volt a legfőbb cél a benne résztvevőknek.Ezek a célok többnyire ezt a korosztályt hozták lázba.
Mára felnőtt egy korosztály, akik a Sunrider másik üzenetét is értik és élnek vele,ez pedig a jólét lehetősége.

A legtöbb ember,
amikor megérti a Sunrider kínálta lehetőséget nagyon lelkes lesz, hogy ezzel alkalmuk van más életet élni és az egészséget is megkapják bónuszként, vannak persze néhányan, akik nem, ők nem hiszik, hogy az álmokat valóra lehet váltani és várnak valamire,lehet,hogy életük végéig.

Szeretném most időről időre bemutatni egy- egy üzlettársamat,
akik léptek és kézbe vették az életük alakítását, akikre nagyon büszkék vagyunk, mert hajlandók tenni álmaik megvalósításáért.

Besze Anna fiatal kora ellenére hisz az álmaiban és olvasva vallomását,- mint hasonló koru egyetamista édesanyja- csak azt tudom mondani, hogy nem lenne baj a világgal, ha mindenki így gondolkodna. Sok sikert kívánok Annának és üzenem, bízhatsz a Sunrider csapatában, mindenben segítünk!


Hogy miért szeretem a SR termékeket?
Először is, nagyon nehezen mentem el a bemutatóra, mintha a fogamat húznák, abszolút szkeptikus voltam, de mire véget ért, egyre inkább csak az motoszkált a fejemben, hogy ez nekem kell, össze kell gyűjteni rá a pénzt. Utána egyre inkább megértettem, hogy biológiailag ez az egyetlen lehetőség, hogy egészségesek legyünk, és persze, hogy olyan szép legyek, mint amilyen mindig szerettem volna lenni.

A SR előtti életemben is relatíve egészséges voltam, de mióta fogyasztom, nem kell más, nincs kétségem, hogy ez KELL! Tapasztalataim: sokkal több energiám van, megnőtt a mozgásigényem, jobb a koncentráló-képességem, jobban fog az agyam, jobb a memóriám. Erősebbek a körmeim, a hajam, szebb a bőröm; az is biztosan a SR „számlájára írható”, hogy eltűntek az önértékelési gondjaim és a drasztikus hangulatváltozásaim.

Szóval testileg-lelkileg sokkal-sokkal jobban érzem magam, amit soha nem cserélnék el semmiért!

Negyedéves állatorvostan-hallgató vagyok, 2 év múlva végzek, szóval elég nagy rálátásom van már az egészségre-betegségre, és arra is, hogy hogyan él egy átlagos állatorvos – munka, munka, munka egy kevés pénzért (a felelősséghez és a befektetett energiához, tudáshoz képest).

Azért kezdtem el a SR üzletet, mert csak ebben látok elég perspektívát. Azt látom magam előtt, hogy képes leszek olyan életet élni, amilyenről álmodom, ha most dolgozok érte egy kicsit: lesz elég időm és pénzem ahhoz, hogy azt csináljam, amit szeretek az állatorvos munkán belül is, és a magánéletben is.

Céljaim: na ná! Direktorrá minősülni legkésőbb a nyárra! Tulajdonképpen minden jövőbeli tervem alapja a SR, szeretnénk a párommal augusztusban összeházasodni, és utána szeretnénk kisbabát is. Azt akarom, hogy minden SR terméket megvehessünk, és tökéletesen egészségesek legyünk.

Ha végzek az egyetemen, szeretnék egy saját autót, egy jól felszerelt rendelőt, és részmunkaidőben szeretnék állatorvosként dolgozni, hogy elég időm maradjon magamra, sportolásra, zenére, szórakozásra, és persze a családomra. Szeretnék sokat utazgatni, mindenfelé a világaban.

Másik nagy álmom, hogy megtanuljak harsonázni, és játsszak egy blues együttesben. És a legnagyobb szabású terven, ami biztosan nem sikerülne, ha nem lenne a SR: az álomházam hatalmas kerttel/birtokkal, edzőteremmel, szaunával sókabinnal, pezsgőfürdővel, és LOVAKKAL!!!!

Azt mondanám még el, hogy még mielőtt a SR bejött az életembe, néhány éve már nagyon aggasztott az a gondolat, hogy sosem lesz vége a hajtásnak, sose tudom majd kiélvezni az életemet, és ez meglehetősen elkeserített, elfogott a reménytelenség. Általános iskola óta sokat tanulok, és sok mindent csinálok (sport, zene, zenekar, stb), ez az évek múltával csak keményebb lett, sok volt a lemondás, és nem akartam, hogy ez így folytatódjon az egész életemen át. A SR-től kaptam vissza a reményt, hogy élhetek szabadon, korlátok nélkül.

Azt várom még a SR-es vállalkozástól ezeken felül, és ez egyike a legfontosabbaknak, hogy olyan emberekkel veszem körül magamat, akik pozitív beállítottságúak, jófejek, és hozzám hasonlóan gondolkodnak. Nagyon fontos, hogy azokkal töltsük a napunkat, az életünket, akiket szeretünk, becsülünk, és amiben tudjuk, segítsük egymást. Erre lehetőség a SR.

Anna szívesen megmutatja a Sunrider lehetőséget azoknak, akiknek hasonló nagy terveik vannak!Elérhetősége: beszeanna@yahoo.com, 06/20 221 28 45, http://www.weblapom.eu/szebbelet/


Nincsenek megjegyzések: