2008. szeptember 4., csütörtök

Meghívó egy találkozóra a Dr. Chen házaspárral


Nagy meglepetés, én is tegnap tudtam meg, hogy Magyarországra látogatnak cégünk tulajdonosai Dr. Tei Fu és felesége Dr. Oi-Lin Chen. Szeptember 13. szombat,10-17 óráig, helyszín:

Budapest Marriott Hotel, Bálterem

1052 Budapest, Apáczai Cs. J. u. 4.


Ezen a napon egyébként is egy nagyon tartalmas, országos nyílt tréning lenne, de azt hiszem, hogy ,aki egy átfogó képet akar kapni a Sunrider cégről és azokról, akik szeretik a Sunridert és ebben az üzletben dolgoznak és ezen túl kíváncsi a cég tulajdonosaira is, annak egy kihagyhatatlan alkalom lesz ez!

Dr Chen házaspár 26 éve megálmodták a Sunridert,amely mára egy a világot behálózó, óriási céggé nőtte ki magát.De, ami különlegessé teszi ezt a növekedést, az az, hogy az általuk elindított sunrideres gondolkodás hozza össze az embereket és dagasztja egyre nagyobbra ezt a céget világszerte.Több millió ember hasonlóan gondolkodik az egészségről,az emberi kapcsolatokról, az üzletről és egyáltalán az életről!Ez egy világméretű közösség!

Dr. Chen és családja minden tekintetben példa erre az elkötelezettségre és , aki olvasta az életüket,a küzdelmeiket,annak nem kérdés, hogy érdemes követni a tanácsaikat és kihasználni a SR által felkínált páratlan lehetőséget a kiugrásra és az optimális élet elérésére.
Gyere el és győződj meg róla személyesen!Ha kérdésed van , hívjál fel:30 9691500

A képen Dr. Chennel Barcelonában, 2008 tavaszán
A tréning programja is nagyon klassz, vázlatosan:
-Nyári visszatekintés, Los Angeles Világkonferencia
-Termék vagy üzlet-örök dilemma,hogyan találd meg az egyensúlyt
-Mennyi pénzt lehet keresni és hogyan: a számok tükrében
-Egy doktornő előadása a termékekről és tapasztalatokról
-Az egészség és a pénz összefüggése
-A SR ,kinek lehet megoldás, kinek szól és hogyan
-A Titok

Azt hiszem, hogy látszik, hogy hűen tükrözik a témák a Sunrider küldetését, amit szeretnénk eljuttatni megértésre minden emberhez, hogy vegyük már észre: az egészség és a pénz összekapcsolódik,ok okozói egymás hiányának vagy meglétének!

Bárki, aki eljön, sok megfizethetetlen, a Sunrideren kívül is alkalmazható tudáshoz és információhoz jut!
Aki még nem döntött arról, hogy szeretne a Sunrider üzlettársa lenni, azoknak meg feltétlenül el kell jönni, hiszen otthonról nehéz eldönteni,hogy hiteles, szimpatikus cég-e a Sunrider és különben is ,higgyétek el a szombat, így is, úgy is eltelik majd, de nem mindegy ,hogy, hogyan zárod. Úgy, hogy tettél egy lépést a döntésed felé,a céljaid felé, vagy maradtál egyedül a megszokott komfortzónádban,a megszokott problémáiddal.
Kívánom,hogy gondold úgy: Itt az idő tenni is valamit, ha komolyan változtatni akarsz az életeden!

Várom hívásotokat, az üzlettársaimét és a szimpatizánsokét is!

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

Húúúúúú! Hát, hülye, aki ezt kihagyja! (már elnézést)
Pont ez az, ami kell most nekem, úgy érzem, hogy úgy isten igazából szárnyaljak, és leküzdjem a fáradtságomat, meg az akadályokat, és végre megvalósítsam az álmaimat!
Besze Anna