2008. június 8., vasárnap

A hit a tudomány eszközeivel nem mérhető, mégis működik

A siker titkát sokan szeretnék tudni, s akik keresik, azoknak feltűnik, hogy mindenki ugyanazokról a dolgokról beszél, ugyanazokról az attitűdökről,szokásokról,a gondolkodásról, a hitről, a célokról...
Akik nem is akarják tudni, mi a titok,azokon nem lehet segíteni, de, akiknek legalább "gyanús", hogy mindenki ugyanarról papol, azoknak van esélyük megtalálni.
A hit nem mérhető egzakt módon, mégis a siker egyik kulcsa, az az első lépés, hogy ezt elhidd valakinek!

A Sunriderben a Te hitedet bontakoztatjuk ki és erősítjük meg, hogy elég legyen ahhoz, hogy megvalósítsd legmerészebb álmaidat.

Elgondolkoztál már azon, hogy mit várhatsz azoktól, akik nem hisznek semmiben és Benned sem, akik minden felelősség nélkül elveszik az álmaidat?
Ha megbízol valakiben,
aki megmutatja Neked honnan indulj és hova tarts, nem lehet, hogy máshova érkezel?
Arra bíztatlak, hogy merj álmodni és higgyj ezekbe az álmokba és , ha valaki kinevet,kérlek, kérdezd meg Tőle: Ő tudja teljesíteni az álmaidat? Próbáld ki!

Az egész életed minősége azon múlik, hogy kinek hiszel! Ezért klassz dolog, ha még időben megtanulod a siker első lépését: HIGGYJ!
Egyébként elárulom, hogy sokkal kellemesebb és vidámabb az élet, ha tudsz hinni, a szkeptikusság nagyon fárasztó és egészségtelen.:)


SZKEPTIKUSOKNAK A VONZÁS TÖRVÉNYÉRŐL
írta: A VonzasTorvenye.hu,

Akik felszínesen ismerik a Vonzás Törvényét, kételkednek abban, hogy az ember bármit elérhet és bármivé válhat, amiben hinni tud. Hallottak valamit arról, hogy csak el kell képzelni egy zsák pénzt, aztán jön a csoda, és az ember ölébe hullik. Nevetségesnek találják, mert az is.

Ha leveszünk minden (sokakat irritáló) spirituális sallangot, és csak gyakorlatias módon fogalmazzuk meg, hogy miről van szó, akkor a következőket mondhatjuk:

1. Meghatározod a célodat
2. Folyamatosan arra koncentrálsz
3. Amikor az események azt várják tőled, cselekedsz

1. Az emberek többségének fogalma nincs arról, hogy mit akar valójában. Ha megkérdezel néhány embert, láthatod, hogy csak általánosságokban tudnak fogalmazni, szinte senkinek nincsenek határozott elképzelései. A legtöbben az adott nap eseményei mentén élnek, s ha vannak is nagyszabású terveik, azokra sóvárogva gondolnak, és nem igazán hiszik el, hogy megtörténhet. Ezért lényeges az 1-es pont.

Döntsd el, hogy mit akarsz! Nem az egész életedet kell napra pontosan felvázolni, mert egyrészt ez lehetetlen, másrészt pedig az elképzelésed és a vágyad a jövőddel kapcsolatosan folyamatosan változik. Ahogy elérsz valameddig, jön egy másik ötlet, amit meg akarsz valósítani, jön egy másik cél, amit el akarsz érni, jönnek új emberek, akik inspirálnak, jönnek új lehetőségek, amik nyitottabbá tesznek. De az első lépést meg kell tenni. Meg kell nevezni az első célt, amit el akarsz érni.

AKINEK NINCS HATÁROZOTT CÉLJA, NEM ÉR EL SEMMIT!


2. Amint megvan az első célkitűzés, koncentrálnod kell rá ahhoz, hogy a napod jelentős részében azzal foglalkozz, tehát az legyen a meghatározó gondolatod. Egy sarki büfét sem lehet felhúzni úgy, hogy nem képzeled el, hogyan is fog kinézni, hol lesz a hűtő, a kiszolgáló pult, hová kerül a kassza vagy a szemetes.

MINDEN, AMI VALAHA MEGVALÓSULT, ELŐSZÖR FEJBEN KÉSZÜLT EL.


3. Amikor eljutsz arra pontra, hogy mindennél jobban le akarsz fogyni, vagy mindennél jobban meg akarsz tanulni például spanyolul (tehát meghatároztad a célodat), majd folyamatosan arra koncentrálsz (veszel egy fitnesz dvd-t vagy egy kezdő nyelvkönyvet, aztán elképzeled, hogy vonzó vagy, illetve látod magad, amint több nyelven folyékonyan beszélsz), az események arra késztetnek, hogy tegyél az ügy érdekében. Tetszik neked, amit a képzeletedben látsz, tetszik neked, amilyennek el tudod képzelni magadat, ezért akarod, hogy megvalósuljon. Ez a jó érzés, ez a hit, ez az örömteli tenni akarás a pozitív (és biztos sikerrel járó) cselekvés kiinduló pontja.

AZ ÖRÖMTELI CSELEKEDETEK HOZZÁK MEG A VÁRT EREDMÉNYT.


Hogy ezek mögött frekvenciák, pozitív és negatív rezgések vannak, azzal ne foglalkozz, ha nem akarsz. Ha nem hiszel benne, akkor végképp ne. Légy gyakorlatias, és következetesen tartsd be ezt a három pontot. Ha megingathatatlanul két lábbal állsz a Földön, akkor is a saját szemeddel látod majd az eredményt. Erről szól a Vonzás Törvénye.

Nincsenek megjegyzések: