2009. április 26., vasárnap

Sunrider Termékkarnevál Sopronban




Óriási sikere volt Sopronban a Sunrider kóstolóval egybekötött Termékkarneváljainak.
Több,mint 120-an hallgatták meg Dr Dorogi Éva előadását a mai kor táplálkozásának veszélyeiről és a regenerációs(öngyógyító) képességünk megtartásának lehetőségeiről. Éva a feltett kérdésekre a fórumon válaszolt,majd mindenki kipróbálhatta, megkóstólhatta a Sunrider termékeket.

Szerintem sikerült elérnünk, hogy a résztvevők belássák:a mai világban elkerülhetetlen egy kis odafigyelés a helyes táplálkozásra és testápolásra, nincs esély a "túlélésre", ha bizonyos dolgokat nem cserélünk le a háztartásban. Döbbenet fogadta azt a számítást, hogy mennyi pénzt költünk el általában, havonta ezekre a dolgokra és tetejében még súlyosan károsítjuk is egészségünket.

Sokan meglepődtek, amikor bemutattuk, hogy plussz költségek nélkül, hogyan lehet a Sunrider márkára váltani, amely egy komplett megoldás az étkezéseknél,a folyadék fogyasztásnál, a tisztálkodásnál, minden korosztály számára.

Különösen nagy volt az érdeklődés a fogyókúrás programunk iránt, amellyel tartósan lehet lefogyni, egészségesen. A hölgyeket csigázta fel leginkább a narancsbőr professzionális kezelése a Sunriderrel,melyet otthon lehet végezni.

A sportprogramunkról Dr Tamás László beszélt. A kiemelkedő sportteljesítmény ne menjen az egészség rovására! A felkészülés, a verseny és a regenerálódás folyamatáról sok mindent megtudtunk. Nem véletlen, hogy nagyon sok sikeres élsportoló különböző sportágakban csak a Sunriderre esküsznek, mint étrendkiegészítő és regeneráló ételek, italok.

A Sunrider regeneráló kozmetikai termékeiről és tapasztalatairól Vértesiné Valkai Beáta mesterkozmetikus számolt be.Megdöbbentőek voltak, azok a sikerek,( amelyeket képekkel is dokumentált),amelyeket a hegek és májfoltok eltüntetésében elért.

A tinédzser bőr kezeléséről pedig én beszéltem,hiszen lányomon csodálatosan vizsgázott a program!

Nagyon jó hangulatú találkozó volt, sokat beszélgettünk és mindenki nagy lelkesedéssel és elszántsággal ment haza: a Sunriderrel valóban egyszerű a váltás!

Folytatjuk a programot közkívánatra: június 9-én újabb témát veszünk elő.
Dr Dorogi Éva előadására nagy szeretettel várjuk a tanulni vágyókat.
Sopron,Pannónia Hotel ,18 óra

Júniusban Győrben is megismételjük a programsorozatot.

Nincsenek megjegyzések: