2009. március 1., vasárnap

Olyan az életünk, ahogy játszuk!


Egy farsangi buli jó alkalom arra, hogy elfeledjük a mindennapok gondjait.
Szükség van egy kis lazításra, "kell egy kis áramszünet,időnként mindenkinek"! :)
Az idei farsang nagy élménye volt az a maskara-buli, amit barátainkkal szerveztünk.

Van egy baráti társaságunk a férjemmel, régi gimis évfolyamtársak,akikkel kéthavonta összejövünk szülővárosunkban,Mosonmagyaróváron.Egy jópofa, egyszerű kocsmában szoktunk találkozni, ahol magunk főzünk finom vacsorát és beszélgetünk, jókat nevetünk.Időnként táncolunk, ha arra van kedvünk és, ha valaki hoz zenegépet.Ezek az összejövetelek már 7 éve működnek, alig várjuk már a találkozást.Szoktunk kirándulni is együtt és a Bajai Halászléfőző Fesztiválon is családostul egy csapatot alkotunk.Szóval ezek a bulik összehoznak bennünket ebben a rohanó világban, figyelünk egymásra, egymás életének alakulására.

A mostani farsangi buli egészen különleges volt, mert élő zenét szerveztünk (egy barátunk a bandájával csak nekünk játszott), isteni kaja volt és jelmezbe öltöztünk.

Megfigyeltem, hogy a jelmez felszabadította a gátlásokat, mindenki hírtelen gyermek lett és sokkal önfeledtebben nevetett és játszott, mint egyébként.
Mókáztunk,nevettünk, táncoltunk, ameddig bírtunk. Olyan jó volt!!!!Ez egy olyan nap volt, amit, azt hiszem, míg élünk emlegetni fogunk.

Másnap, arról beszélgettünk a férjemmel, hogy milyen jó,hogy van ez a csapat, milyen jó, hogy tudunk örülni egymásnak. A körülmények szerények voltak, de a jókedvünk rajtunk múlt,hiszen úgy megyünk ezekre a bulikra minden alkalommal, hogy élvezni akarjuk.Ezért olyan jók.

Az élet is egy nagy buli,rajtunk múlik, hogyan éljük meg!Rajtunk múlik, hogy milyen jelmezt választunk és abban, hogyan játszunk.Lehetsz zord,szomorú,aggódó, kötekedő ez v. az, vagy vidám,sikeres, mosolygós tanár, könyvelő, orvos, üzletépítő...
Ezt még fokozhatjuk azzal az igazsággal, hogy, hasonló vonzza a hasonlót, tehát, ahogy viseled a jelmezed és, ahogy abban játszol, olyan játszópajtásaid lesznek vagy vannak.

Cserélj jelmezt, játssz másképp és a társak is megváltoznak!























Nincsenek megjegyzések: