2009. január 6., kedd

Mivel kezdjük az új évet?Hogyan lehet ez más majd, mint az előző?

Ezeken gondolkodtam az év első napjaiban. És saját tapasztalataimat is felhasználva,mivel nagy túlélő vagyok,azt tudom mondani, hogy soha nem késő!

Mi nem késő? Hát mindent újra kezdeni, vagy folytatni esetleg másképp.

Csak úgy változhat bárkinek is az élete ebben az évben, ha most sok mindent másképp csinál.

Nem titok, hogy ezzel a bloggal az az elsődleges célom, hogy meglévő üzlettársaimat segítsem, a leendőket pedig rávezessem arra, hogy miért óriási lehetőség a Sunrider kínálta franchise-rendszer.

Lelkesedés és megértés nélkül ez nem fog menni, hiszen erőszakkal senkit nem lehet rávenni, hogy dolgozzon a vágyai megteremtéséért.Ezért fontosnak tartom,- hiszen én is ezt az utat végigjártam-, hogy valaki eljusson egy belső késztetésig és a teljes megértésig.Lépésről,lépésre.

Kezdjük tehát az évet a pénzhez való viszony tisztázásával.A jólét megteremtése ennél a kérdésnél már eldől, kár is továbbmenni.Ha valaki számára a pénz birtoklása és a gazdagság bűn,akkor soha nem is teremtheti azt meg.

Nagyon jó kis interjúnak tartom az MTV riportját Dr. Telkes Józseffel(elismert karrierkutató ,több könyv szerzője és több sikeres vállalkozás tulajdonosa), aki pont erről fejti ki véleményét.
Kattints a képre az indításhoz!

Nincsenek megjegyzések: