Régen írtam utoljára, lett volna téma, de sok dolog lefoglalt, ami -megbocsássatok,-de fontosabb volt. Egyrészt rengeteg munkám volt, másrészt édesanyám és az apósom egészségével voltak bajok és elkelt a segítség.
De minden rosszban van valami jó, mert most testközelből szereztem olyan tapasztalatokat két betegséggel kapcsolatosan is, amivel mostantól sok embernek tudok majd segíteni.
Apósomnak egy félrekezelt tüdőgyulladás után a mértéktelen vízhajtózás után szívritmus-zavarai lettek és a besűrösödött vére miatt vérrög keletkezett a szívében. A kálváriája tanulságos,de erről majd később.
A lényeg, hogy,ha nem lennék Sunrideres, már nem élne.( ezt felelősségel ki merem jelenteni!) Nem a termékekre gondolok elsősorban, hanem arra, hogy ez alatt a 7 év alatt hihetetlen tudást összeszedtem az emberi test működéséről, annak logikájáról és ez a hozzáértés segített kontrollálni a kórházban történteket.
Ez a tudás adott egy akkora biztonságot, hogy merjek szólni, hogy valami nincs rendben, hogy lássam, hogy hülyeséget csinálnak a kórházban.
Sunrideres orvos kollégáim segítettek olyan kiváló szakember felkutatásában, aki megmentette, és helyre hozta a hibát.
De mi van azokkal, akik nem értenek az egészséghez és nincsenek kapcsolataik?Nem kell folytatnom, igaz?
Ezért hiszem, hogy mindenkinek szüksége lenne némi tudásra a testének működésével kapcsolatosan, és meggyőződésem, hogy itt a Sunriderben a termékeken túl ez az a pénzben nem mérhető dolog, amit megkapunk.
Megszállotként hangoztatom, hogy ezzel az itt megszerezhető tudással megszűnhet mindenkinek a teljes kiszolgáltatottsága az egészségével kapcsolatosan. Szőrnyű, ha nem tudod mi történik veled, ha nem tudod mit, miért csinálnak veled egy egészségügyi intézményben!
Szóval, ez a történet megint egy megerősítés nekem: De jó, hogy itt vagyok a Sunriderben és tanulhatok!
A másik esemény, amivel el voltam foglalva az az édesanyám cukorbetegsége.Nagyon magas lett a cukra :27.
Eddig nem diétázott és a calli teán kívül nem fogyasztott más Sunrider terméket.
Két indoka volt: nyugdíjasnak ezek a termékek drágák, a másik, hogy ő ennyi idős fejjel nem tud változtatni a szokásain és a táplálkozásán.
Az igazi indok a második volt, nem akart változtatni! A főorvos úr gyógyszereit bevenni könnyebb volt.:)
Nehéz volt a helyzetem, mert hiába akartam már régóta segíteni ,nem fogadott el tőlem semmi tanácsot.
Most leültünk, és megértettem vele: Ha élni szeretne, akkor mindent meg kell csinálnia , amit mondok.
Boldogan jelentem, hogy beadta a derekát!Az anyák napjától mindent betart, amit megbeszélünk!
Lassan 3 hónapja, hogy gyökeresen megváltoztatta a főzési szokásait, megválogatja, hogy mit eszik és eszi a Sunrider ajánlott termékeit!
Ez 7 évembe került, de sikerült!
Anyu 76 éves múlt.Újra biciglizik, jó a kedve, sugárzik, szinte ragyog.Az ismerősök megállítják az utcán és rácsodálkoznak, hogy mi van vele. Nagyon lelkes, örül az eredménynek, élvezi, hogy megszűntek az izületi fájdalmai, több az energiája lassan, mit a fiataloknak.
Óriási a változás! Nem hinném, ha nem látnám!
Mostantól sorban leírom, hogy mi az, amin változtatott és milyen Sunrider termékeket kezdett el enni.
Sokat búvárkodtam a cukorbetegséggel kapcsolatos megoldásokat keresve az interneten és találtam is javaslatokat , cikkeket, amelyeket szintén szeretnék nektek átadni.
Az első a finomított olajokról szól. Tanulságos.
1. Az anyu és mi is ezek után csak olivaolajjal főzünk és biomargarint ill. vajat használunk.
2009 május 25., hétfő 07:51 Natúr Hírek

Sokszor találkozom azzal a problémával, hogy valakinek az egészsége leromlik, hirtelen és minden látható ok nélkül. Ilyenkor az illető általában elmondja, hogy nem iszik, nem dohányzik, ésszerűen táplálkozik és nincs elhízva. Talán még sportol is, ha nem többet, de hetente egy órát. Az életmódjában nincs semmi szélsőséges és még vitaminokat is szed. Miért lett beteg? Mitől gyulladt be egyik-másik testrésze, mitől lett allergiás vagy éppen pajzsmirigy alul vagy túlműködése? Nem egyszerű az ilyenre válaszolni, mert néha olyan helyről éri támadás immunrendszerünket vagy sejtjeinket, ahonnét teljesen biztonságban éreztük magunkat. Például a Vénusz vagy a Floriol étolaj flakonjából.

Egy élelmiszer mérnök olvasónk küldött egy levelet és két képet. Ezeket szeretném megosztani Önökkel, mert számomra megdöbbentő volt, pedig azt hittem, én már mindent láttam az élelmiszeriparban. A finomított étolajról kellene, hogy tudjon pár dolgot, mielőtt lelkesen azt mondaná, hogy “El se tudnám képzelni, hogy mással főzzek!"
Amit hinni szeretnénk
Tudja ön hogyan készül egy flakon olaj, amit a TV reklámokban úgy tálalnak Önnek, hogy a faágak végén lógó bogyóból közvetlenül az üvegbe csepeg a drága nedv? Hát nem egészen így.
A közelmúltban egy közeli falu olajpréselő üzemében voltam, ahol hosszabban sikerült beszélgetnem a főnökkel. Megmutatta az eljárást elejétől a végéig, majd csodálkozott, hogy én az olajprésből kifolyó, általa használhatatlannak minősített olajból vettem egy üveggel. Azt mondta, hogy a feleségem ki fog dobni vele együtt, mert zavaros és rossz a szaga. Abban igaza volt, hogy zavaros, de az illata olyan volt, mint a friss napraforgó magoké. Nagyon kellemes.
Nagyjából úgy készült, ahogy a jobboldali ábra mutatja. Rövid beszélgetés után felajánlotta nekem az olajpréselő gépet eladásra, mert azt mondta: nincs ebben üzlet.
Amikor az után érdeklődtem, hogyan készül az a csillogó változat, amit üvegekbe töltenek, csak homályos magyarázatokat adott, de már akkor sem voltam vevő erre a változatra.
És a rideg valóság
Az alábbi képen látható ábra megmutatja, mit vesz Ön a boltban, amikor a megszokott, csillogó repce, napraforgó vagy olíva olaját szerzi be. Egy kémiai labor teljes arzenálját bevetik annak érdekében, hogy sikerüljön 20% extra olajat kinyerni a magból, amit korábban a takarmányba kevertek. Ennek érdekében például a képen jól látható, hogy a hexánnal kezelt őrlemény maradéka tisztítatlanul kerül a takarmányba.

Az olajat aztán mindenféle módon “kezelik”, hogy olyan legyen, amit a háziasszony szeme elvár. Savazzák, lúgozzák, színtelenítik, szagtalanítják, és megpróbálnak belőle minden méreganyagot kiszedni, amit előtte pár perccel belekevertek. Sikertelenül.
Mire használják ezt a szennyezett olajat?
Amellett, hogy Ön ezt veszi meg és ebben sütögeti a pecsenyéjét, mert a reklámok szerint egészségesebb mint a zsír, belekerül szinte minden ipari péksüteménybe, ez a margarinok alapanyaga, sőt ebben úsznak a heringek az olajos halas konzervekben. Mivel sokkal kevésbé romlandó, mint a nyers vagy szűz változatai, a konzervipar is ezt használja. Ebből készülnek azok az olcsó “sajthoz hasonlító tárgyak”, amikkel a pizzériák meghintik az ételeiket és amivel az olcsó, házhoz szállított ebédek gyártói is dolgoznak. Még mindig nincs ötlete a felvezetésben említett problémára?
Mit mondanak minderről a “szakemberek”?
A Vénusz márka 2001-ben megkapta a Kiváló Magyar Élelmiszer védjegyet.
A Floriol termékcsalád 2004-ben elnyerte a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének szakmai ajánlását.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése