2008. május 24., szombat

Álomutazás a Földközi -tengeren, avagy Sunrider Európai Regionális Tréning

Régen nem jelentkeztem, mert szaladt az idő, és rengeteg dolgom volt. A hónap végén nagysikerű előadás és sunrideres fórum volt 60 résztvevővel Mosonmagyaróváron, melynek témája a fogyás és a narancsbőr okai és leküzdése volt, illetve a legújabb masszázs- terápiát mutattuk be a Sunrider termékeivel. Később beszámolok részletesebben, videó is készült.





Május 9-én pedig már utaztunk Barcelonába, mert a luxus hajónk az amerikai Royal Caribic Hajótársaság hajója a Navigátor Seas innen indult az 1 hetes Földközi-tengeri körútjára.
Idén a Sunrider az Európai Regionális Tréninget ezen a hajón tartotta.

Hát, még most is kapkodom a levegőt, amikor mesélek az útról és a hajóról, mert lélegzetelállítóan mesés volt. Sok szép helyet és dolgot láttam már az életemben és a Sunriderrel, de ez minden álmomat felülmúlta.
A hajó külső mérete gigantikus volt, 300 méter hosszú és 14 emelet magas, ez most a világ legnagyobb luxus hajója. 3200 utas, 1600 fős személyzet. A Titanic pompája és eleganciája jutott az eszembe, amikor a fedélzetre léptünk, mert olyan káprázatosan gyönyörű volt. Bevásárló utca, színház, műjégpálya, medencék, fittnes terem, kosárpálya, minigolf, casinók, éttermek, kávézók, hangulatos bárok és kocsmák és élő zene mindenütt. Ha sehol nem kötöttünk volna ki, akkor sem unatkoztunk volna!Naponta 2 szer takarították gyönyörű kabinunkat, az ételek nagyon finomak és különlegesek voltak.



Általában éjjel haladt a hajó, reggel pedig kikötöttünk és izgalmas kirándulásokon vettünk részt.
Az első állomás Marseille volt. Busszal a közeli Avignonba mentünk a pápák városába (jónéhány évig Róma helyett itt székeltek a pápák) , keresztül a szőlőkkel, ciprusokkal, virágokkal tarkított provansi dombokon.A hangulatos városban a Pápák Palotájában visszautaztunk az időben 600 évet, a városnak is csodálatos volt a hangulata és az atmoszférája. Miután a palota pincéjében megkóstoltunk néhány isteni bort, kellően jó hangulatban fogyasztottuk el igazi francia ebédünket.



A második állomás Szardínia szigete volt.Itt rövid látogatást tettünk, de a sziget olaszos milliőjét sikerült megéreznünk a kirándulás végi zenés uzsonnázáskor: helyi zöldségek, sajtok, sonka, szalámi és mennyei borok és gyümölcsök. Harmonikásunkkal még táncra is perdültünk.
Hát, mit mondjak, a hangulat egyre fokozódott.



Harmadik állomás Szicília volt. Palermo.Egész nap a városban kirándultunk, busszal és egyénileg.
Szicília elvarázsolt, ide vissza kell jönnünk férjemmel!A déli virtus, a rengeteg virág, az épületek, az utcák a történelmi nevezetességek, a gyönyörű üzletek, a tenger és a hegyek együtt mind, mind visszavárnak!



Aztán egy hosszabb út következett vissza Barcelonába, ekkor a hajó programjait élvezhettük, illetve ekkor volt a Sunrider Konferenciája. Dr.Thei Fu Chen és felesége Dr. Oi Lin Chen ( a Sunrider tulajdonosai) hihetetlenül kedvesek és közvetlenek voltak. Sokat tanultunk tőlük és a különböző országok sikeres vezetőitől.Közös volt bennünk, hogy mindannyian jól akarunk élni, élvezni akarjuk az életet. Jó volt látni, hogy mindenhol a világban vannak emberek, akik így gondolkodnak és persze a munkától sem félnek! Lehet, hogy Neked is lenne 5 ismerősöd, aki szeretne jól élni?



Hazaértünk, és az élmények megerősítettek bennünket abban, hogy jó helyen vagyunk, a gazdagság a jólét jobb, mint a szegénység és ez az utazás nem csak a kiváltságosoké lehet, hanem mindenkié, aki elhiszi, hogy meg tudja csinálni és engedi, hogy segítsenek neki megcsinálni!
Magyarországról 120-an utaztunk, mi elhittük és megcsináltuk.Ez az üzlet kortól ,nemtől függetlenül bárkinek működik, akár egyetemista vagy , akár alkalmazott vagy, akár otthon vagy, akár nyugdíjas vagy, mindegy,csak kezdd el és kövesd a sikeres embereket!Van, aki egyedül jött, volt, aki a párjával, volt, aki az egész családját elhozta.A legszebb az egészben, hogy többségünket a Sunrider látta vendégül, tehát ingyen utaztunk, hiszen a "fizetésünk" része az utazási bónusz.Téged elvisz a céged ilyen utakra?




Te is szeretnél a következő utunkra eljönni? Los Angeles Világkonferencia( július 20-27) Érdekel, hogyan lehet a gazdagodás útjára lépni és mik azok a lépések, amit ezért meg kell tenni? Érdeklődj, jelentkezz!