2009. január 13., kedd

Meríts erőt! Írd meg a fogadalmad!

Ha megnézed az alábbi videót,ugye nincs szükséged fordításra?
Ugye elhiszed, hogy Nick Vujicic boldog ember?

Valóban minden a fejünkben dől el!

Nekem ez a felvétel erőt ad a napi problémák megoldásához!
Segítsen Neked is,hogy küzdeni tudj az álmaidért!



Mi az, amit megmozdított benned, milyen hatással volt Rád? Írd mega blogra, mit fogadsz meg a 2009 évre!?
Forras:www.avonzastorvenye.hu

2009. január 9., péntek

Sharon Stone kedvenc itala a Sunrider Callija!


http://i200.photobucket.com/albums/aa12/leelolilo/sharon-stone-basic2.jpg


Sunrider Calli Tea.
Sharon Stone recommended this tea, and since she looks so amazing, I decided to give it a try. I absolutely love this brand. It is very cleansing, but in a subtle way (hope I don't have to explain this). The mint flavor is especially refreshing and energizing. Sunrider was created by Dr. Te-Fu Chen, who studied herbs as a child in Taiwan, and then later in medical school. Dr. Chen really knows his stuff -- every product is formulated to work in harmony with the body and support its natural processes. Calli teas are available in regular, mint, cinnamon and night flavors. www.sunrider.com

Fordítás:

Sunrider Calli Tea

Sharon Stone ajánlotta ezt a teát és mivel ő olyan lenyűgözően néz ki, elhatároztam, hogy adok a teának egy esélyt. Abszolút beleszerettem ebbe a márkába. Mélyrehatóan tisztít, de nagyon finom módszerrel (bízom benne, hogy ezt nem kell részletesen kifejtenem…). A menta ízű különösen frissítő és energetizáló. A Sunrider-t Dr. Te-Fu Chen hívta életre, aki a gyógynövényeket még gyerekként tanulmányozta Tajvanon, majd később egy orvosi iskolában. Dr. Chen tényleg érti a dolgát – minden termék úgy van kifejlesztve, hogy harmóniában legyen a testtel és támogassa annak természetes folyamatait. A Calli teák natúr, menta, fahéj és ’éjszakai’ ízekben kaphatóak. www.sunrider.com



A teljes cikk alább a linken:

http://thesavvygal.com/articles/2008/08/22/be_healthy/63healthy.txt

2009. január 6., kedd

Mivel kezdjük az új évet?Hogyan lehet ez más majd, mint az előző?

Ezeken gondolkodtam az év első napjaiban. És saját tapasztalataimat is felhasználva,mivel nagy túlélő vagyok,azt tudom mondani, hogy soha nem késő!

Mi nem késő? Hát mindent újra kezdeni, vagy folytatni esetleg másképp.

Csak úgy változhat bárkinek is az élete ebben az évben, ha most sok mindent másképp csinál.

Nem titok, hogy ezzel a bloggal az az elsődleges célom, hogy meglévő üzlettársaimat segítsem, a leendőket pedig rávezessem arra, hogy miért óriási lehetőség a Sunrider kínálta franchise-rendszer.

Lelkesedés és megértés nélkül ez nem fog menni, hiszen erőszakkal senkit nem lehet rávenni, hogy dolgozzon a vágyai megteremtéséért.Ezért fontosnak tartom,- hiszen én is ezt az utat végigjártam-, hogy valaki eljusson egy belső késztetésig és a teljes megértésig.Lépésről,lépésre.

Kezdjük tehát az évet a pénzhez való viszony tisztázásával.A jólét megteremtése ennél a kérdésnél már eldől, kár is továbbmenni.Ha valaki számára a pénz birtoklása és a gazdagság bűn,akkor soha nem is teremtheti azt meg.

Nagyon jó kis interjúnak tartom az MTV riportját Dr. Telkes Józseffel(elismert karrierkutató ,több könyv szerzője és több sikeres vállalkozás tulajdonosa), aki pont erről fejti ki véleményét.
Kattints a képre az indításhoz!